Nosaltres

Kairos 

El nostre Déu Grec

Després dels canvis i la millora, que hi ha hagut en els últims anys en el barri antic de L'Escala, i sobretot en la part de l'antic port, Platja dels Barques, com ho coneixem els escalenses, ens va sorgir la possibilitat de poder obrir un local, en aquest magnífic emplaçament, orientat al sol de tarda i al magnífic entorn de les Ruïnes d'Empúries.

Aquesta oportunitat, aquest moment, és el que ens ha donat peu a posar-li el nom al nostre espai: "K A I R O S". “KAIROS”, és un Déu grec, que representa el temps, però no d'una forma cronològica, sinó com a oportunitat. Alguna cosa que ocorre en el moment oportú. Aquesta simbologia ens ha encaixat perfectament, amb voler desenvolupar aquest projecte, que és gestionat de forma absolutament familiar.

Terrassa de Kairos Bistro

Com a descendents dels antics grecs, que van arribar a les platges d'Empúries, esperem que aquest moment oportú, representi el mateix per nosaltres, com a clients que visita el nostre establiment. La idea és dotar a aquest establiment, d'un ambient particular, on qui vingui es pugui sentir com a casa seva.


Vols fer la teva reserva?